mandag den 13. august 2012

Produkter fra Det Døde hav på Thurø

Fra Svendborg Ugeavis d. 15. august 2012

Gitte Tindbæk glæder sig til at høre om kundernes erfaringer med
produkterne fra Det Døde Hav.

HUDPLEJE: Gitte Tindbæk, indehaver af webshoppen nowmii.com, tilbyder kunderne hudplejeprodukter fra Det Døde Hav.


THURØ: Som en af de første i Danmark kan Gitte Tindbæk, indehaver af webshoppen nowmii.com på Thurø, nu tilbyde sine kunder en helt ny produktserie fra Det Døde Hav i Israel.

Det drejer sig om den meget hudvenlige plejeserie fra Pure Dead Sea - og Gitte Tindbæk fortæller:
- Det Døde Hav har længe været kendt for sine fantastiske hudplejende egenskaber, der dels skyldes stedets klima og dels den unikke mineralkombination i dødehavsvandet.
Gitte Tindbæk fortæller videre, at alle Pure Dead Sea- produkterne derfor indeholder vand og mineraler udvundet fra Det Døde Hav samt nærende planteolier og ekstrakter.

Pure Dead Sea produkterne er for alle, men på grund af det unikke indhold af dødehavsmineraler, er de også særdeles effektive over for tør hud, skæl og hudlidelser som eksem og psoriasis.
Hos Pure Dead Sea oplever man, at rigtig mange kunder vender tilbage og fortæller om, hvordan skæl mindskes eller helt forsvinder, hovedbunden ikke længere klør, ligesom psoriasis-patientersamstemmende melder, at generne er mindsket betydeligt.
- Der er ingen tvivl om, at det skal tilskrives det unikke indhold i Pure Dead Sea, siger Gitte Tindbæk, som glæder sig til at se sine kunders erfaringer med produkterne.

Ud over shampoo og balsam omfatter Pure Dead Seas sortiment bodylotion, håndcreme, Body Butter, fodcreme, Aloe Vera Gel, dag- og natcreme, håndsæbe, shower gel og dødehavssalt.

Pure Dead Sea-produkterne er bevis på, at omtanke for miljø - krydset med suveræne naturlige ingredienser og et solidt håndværk - giver et unikt produkt.

Pure Dead Sea-produkterne er 100% fri for parabener og er naturligvis ikke testet på dyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar